آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود، بعد وانیل و مواد خشک را به آن بیفزایید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر به دست آمده را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید.
خمیرهای قالب زده را در سینی بچینید. و روی هر کدام 2 عدد بلوبری تازه بگذارید و اندکی بفشارید.
سپس بیسکویت را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر بپزید. همینکه شیرینیها خنک شدند، رویشان را با کرم پنیر بیارائید.
روش تهیه کرم لیمو: پنیر خامهای را با همزن برقی بزنید و پودر شکر را کم کم به آن بیفزائید. آنگاه پوست لیمو را افزوده و مخلوط کنید.