ماهنامه آشپزباشی - محیا ربیعی
فر را با دماي١٩٠ درجه سانتيگراد گرم نماييد و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه قهوه را در آب جوش حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
سپس پودر كاكائو، نشاسته ذرت و آرد را مخلوط و الك كنيد. حالا شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و يكدست شود و بعد محلول قهوه و مواد خشك را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد.
اکنون مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و هر بار قدری از آن را به شکل حلزونی روی سینی بگذارید.
آنگاه شیرینی را به مدت ١٠ - ١٥ دقيقه، در فر بپزيد. همینکه شیرینی خنک شد، رویش را با شکلات سفید و شکلات تلخ بیارائید (مانند تصویر)