آشپزباشی - لیلا آیانی صفت
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس پوست لیمو، وانیلین و زرده تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا آرد را افزوده و مخلوط نمائید و بعد بادام و گردو را بیفزائید و مخلوط سازید تا مواد به شکل خمیر درآید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.
آنگاه سینی را در فر قرار دهید و شیرینیها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید. سپس شیرینیها را دو تا دو تا با کرم گاناش به هم بچسبانید و رویشان را با شکلات آبکرده بیارائید.
یادآوری: برای تهیه کرم گاناش، 250 گرم خامه را روی حرارت گرم کنید. آنگاه 400 گرم شکلات و 50 گرم کره را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کرم آماده شود.