ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد و پودر بادام را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد، كره را بيفزائيد و دستگاه را روشن كنيد تا مواد به شكل خرده نان درآيد. آنگاه زرده تخممرغ و وانيل را بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير مناسبی به دست آيد.
سپس خمير را روی سطح آرد پاشيده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنيد و با برشگر به قطر 4 سانتيمتر قالب بزنيد و در سینی شيرینیپزی قرار دهيد.
حالا بيسكويتها را به مدت تقریبی 12 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتيگراد بپزيد. اكنون هر دو بيسكويت را با اندکی كرم كاسترد به هم بچسبانيد و بعد كرم كاسترد را به دور و اطراف بيسكويت نيز بماليد.
اينك آنها را در پرالين بادام بغلتانيد و در صورت دلخواه رويشان پودر شكر بپاشيد.
روش تهیه كرم كاسترد: شير را در ظرف مناسبي بريزيد و روی حرارت بگذاريد تا گرم شود. آنگاه زرده تخممرغها، شكر و وانيل را با همزن برقی بزنيد تا كمرنگ و غليظ شود.
سپس آرد را به آن بيفزائيد. حالا شير را كم كم افزوده و مخلوط نمائيد و بعد همه مايه را به ظرف شير منتقل كنيد و كرم را روی حرارت، پيوسته هم بزنيد تا غليظ شود.
همينكه كرم كاملا خنك شد، كره را با همزن برقی بريزيد و كرم خنك شده را كم كم به آن بيفزائيد.
روش تهیه پرالين بادام: شكر را در ظرف مناسبی بريزيد و روی حرارت بگذاريد تا كارامل شود. آنگاه فويل را چرب كنيد و بادام را رويش بپاشيد. حالا كارامل را روي بادام بريزيد و بگذاريد سفت شود.
سپس آن را به تكههای كوچك تقسيم كنيد و در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد. دستگاه را روشن كنيد تا پرالين خرد شود.