ماهنامه آشپزباشی - سعید بابا رحیمی
روغن، آرد ذرت و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه سفیده تخممرغها و وانیل را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا کف کند.
حالا پودر شکر را کمکم به سفیده بیفزائید و هم بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس فندق و دارچین را بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون سفیدههای همزده را به خمیر بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید تا پف سفیده از بین نرود؛
حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و هربار قدری از آن را با فاصله، روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.
آنگاه سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید.