Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:19

شیرینی خشک فندقی

شیرینی خشک فندقی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 120 عدد

روغن صاف قنادی 200 گرم

آرد ذرت  50 گرم

آرد           150 گرم

سفیدة تخم مرغ        4 عدد

اسانس وانیل            1 قاشق چایخوری

پودر شکر               120 گرم

فندق آسیاب کرده     100 گرم

دارچین    یک دوم قاشق چایخوری

ماهنامه آشپزباشی - سعید بابا رحیمی

روغن، آرد ذرت و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ‌ها و وانیل را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا کف کند.

حالا پودر شکر را کم‌کم به سفیده بیفزائید و هم بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس فندق و دارچین را بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون سفیده‌های همزده را به خمیر بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید تا پف سفیده از بین نرود؛

حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید و هربار قدری از آن را با فاصله، روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.

آن‌گاه سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید.

برچسب ها: انواع شیرینی خشکآشپزباشیسعید بابا رحیمیشیرینی خشک فندقی تعداد بازديد: 2986 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است