ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
نمك، پوست ليمو، كره، شكر و پودر شكر را در كاسه مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه لوندر را به آن بيفزائيد و هم بزنيد.
سپس زرده تخممرغها را افزوده و مخلوط سازيد و بعد آرد را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير مناسبی به دست آيد. حالا روی خمير را بپوشانيد و يك ساعت در يخچال نگه داريد.
اكنون خمير را روی سطح آرد پاشيده، به ضخامت نيمسانتيمتر باز كنيد و با برشگر به قطر 6 سانتيمتر قالب بزنيد و در سینی شيرینی پزي بچينيد.
آنگاه سینی را 10 دقيقه در فريزر بگذاريد تا شيرینی آماده پخت شود حالا سابله را به مدت تقریبی 15-18 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 180 درجه سانتيگراد بپزيد.
همينكه شيرینی ها خنك شدند، 1 قاشق چايخوری از مواد رويه، در مركز هر يك از شيرینیها بگذاريد.
روش تهيه رويه: تمام موارد را هم مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شود.
يادآوری: می توانید لوندر را از عطاری تهيه كنيد.