آشپزباشی - مریم امیری
كره، وانيلين، پوست ليمو و پودر شكر را در كاسهمناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود.
آنگاه آرد را بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير نرمي حاصل شود. سپس روي خمير را بپوشانيد و 30 دقيقه در يخچال نگه داريد.
اكنون خمير را روي سطح آرد پاشيده، به ضخامت تقريبي 4 ميليمتر باز كنيد و با برشگر دلخواهتان قالب بزنيد و در سینی شيرینی پزی بچينيد.
حالا سفيده تخممرغ را اندکی با چنگال هم بزنيد و روی خميرها بماليد. اينك رويشان پودر نارگيل و پسته بريزيد و بيسكويتها را به مدت تقریبی 10-12 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد.