ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
كره، پودر شكر، وانيلين و پوست پرتقال را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه زرده تخممرغها را بيفزائيد و مخلوط كنيد.
سپس آرد، فندق و نمك را افزوده و مخلوط سازيد تا خمير مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد! حالا خمير فراهم كرده را در کیسه نايلونی بگذاريد و نيم ساعت در يخچال نگه داريد تا آماده باز كردن شود.
اكنون خمير را روی سطح آرد پاشيده، به ضخامت تقریبی 3 ميليمتر باز كنيد و با برشگر دلخواهتان قالب بزنيد.
خميرهای برش خورده را در سینی شيرینی پزی دارای كاغذ روغنی بچينيد و به مدت تقریبی 10-12 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد.
همينكه بيسكويتها خنك شدند، شكلاتهای قالبی را به كمك اندکی شكلات آبكرده، به بيسكويت بچسبانيد. اكنون بيسكويت فندق و شكلات را برای پذيرائی، در ظرف زيبا و مناسبی بچينيد.
يادآوری: شکلات اين بيسكويت در قالب سليكونی شكلات تهيه شده است كه میتوانيد آن را از فروشگاههای لوازم قنادی تهيه كنيد.
يادآوری: ميل كردن اين بيسكويت شكلاتی، همراه با فنجانی نوشيدنی گرم، در هوای سرد زمستان، بسيار دلپذير است.