آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
كره، پوست پرتقال و پودر شكر را در كاسه مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه مخلوط آرد، آرد برنج، ادويه و پودر فندق را بيفزائيد و هم بزنيد تا خمير مناسبی به دست آيد.
حالا خمير را در کیسه نايلونی بگذاريد و نيم ساعتی در يخچال نگه داريد.
سپس خمير را روی سطح آرد پاشيده، به ضخامت تقریبی نيم سانتيمتر باز كنيد و با برشگر ستارهای شكل در سه اندازه، قالب بزنيد و با فاصله از يكديگر، در سینی بچينيد.
اكنون شيرینی را به مدت تقریبی 10 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد. مراقب باشيد كه ستارههای بزرگتر زمان بيشتری برای پخت نياز دارند. (حدود 15 دقيقه)
همينكه شيرینیها خنك شدند، آنها را به ترتيب اندازه، با كرم به هم بچسبانيد.
روش تهیه كرم: همه مواد را با هم مخلوط كنيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود.