ماهنامه آشپزباشی - سعید بابارحیمی
زرده تخممرغها، تخممرغ و بيكينگپودر را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد. آنگاه آرد را كمكم بيفزائيد تا مواد خمير شود و خمير به دست نچسبد.
سپس روی خمير را بپوشانيد و 15 دقيقه كنار بگذاريد. حالا خمير را روی سطح آرد پاشيده، به ضخامت 2 میلیمتر باز كنيد. و نوارهائی به اندازه 15×3 سانتيمتر ببريد.
اكنون هر نوار را دور انگشتتان بپيچيد تا به شكل گل درآيد. اينك دو طرف خمير را به هم بچسبانيد و در روغن سرخ كنيد. همينكه شيرینی خنك شد، آن را در مخلوط هل و پودر شكر بغلتانيد.