آشپزباشی: ماه منیر نوری
در ظرف مناسبی، كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید. بعد مواد خشك را بیفزائید. آنگاه خمیر را در داخل كیسهی نایلونی، به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی
حالا خمیر را لوله كنید و هر بار به اندازهی 3 سانتیمتر از خمیر لولهای ببرید. سپس خمیرهای بریده را گلوله كنید و با كف دست فشرده سازید تا به شكل توپ درآیند. حالا این توپهای خمیری را با فاصله درون سینی بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 170 درجهی سانتیگراد، به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا كمی طلائی رنگ شوند.
یادآوری: این شیرینی را با چای مصرف میكنند و به مدت یك هفته قابل نگهداری است.