روشتهیه
مقداری از روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز را به آن اضافه كرده، اجازه دهید تا طلاییرنگ شود. سیر، ادویهها و گوشت را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقهی دیگر هم بزنید تا گوشت خرماییرنگ شود. 3 پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد. لیموعمانیها را سوراخ کرده و در یک پیمانه آب خیس کنید و پس از آنکه گوشت کمی پخت به خورش بیفزایید، گشنیز را هم در مقداری روغن خوب سرخ کنید و در اواخر طبخ، گردلیمو عماني و گشنيز را به همراه سیبزمینی به خورش بیفزایید و به مدت 45 دقیقهی دیگر خورش را بپزید تا قوام آمده و به روغن بیفتد. در آخر نمک و محلول زعفران را اضافه و خورش را بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید.