آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
در تابۀ مناسبی قدری روغن بریزید و تکه های مرغ را تفت دهید.آن گاه در تابۀ دیگری 2 قاشق روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا سبک و طلائی شود.
حالا نمک ،فلفل و زرد چوبه را بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید.
سپس مرغ تفتداده را افزوده و به مدت 45 دقیقه آن را با حرارت ملایم بپزید.
اینک در تابۀ دیگری 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و زنجفیل را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید.
حالا هل،جوزهندی، پودر کاری و پودر بادام هندی را بیفزائید و پس از مخلوط کردن از روی حرارت برداشته و به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش کاملا پخته شده و به روغن بیفتد.
در اواخر پخت آبلیمو را افزوده و پس از اینکه خورش جا افتاد آن را به همراه چلو سرو نمائید.