آشپزباشی
طرز تهیه خورش قیمه:
ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید، روغن را در آن بریزید و پیاز را در آن سرخ كنید. آنگاه گوشت، زردچوبه، ادویه و فلفل را بیفزائید و تفت دهید.
اینك رب گوجهفرنگی را اضافه نمائید و قدری تفت دهید. سپس آب را بیفزائید و صبر كنید تا گوشت بپزد. حالا لپه خیسانده، نمك و لیموعمانی را بیفزائید و صبر كنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.
اكنون دارچین، زعفران و خلال بادام را اضافه كنید. پس از ده دقیقه، خورش آماده مصرف میباشد. آن را در ظرف مناسبی بكشید، قدری سیبزمینی سرخكرده رویش بریزید و همراه با چلو، میل نمائید.