Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

خورش بامیه | طرز تهیه خورش بامیه

خورش بامیه | طرز تهیه خورش بامیه

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز تهیه خورش بامیه

گوشت ماهیچه یا مغز ران 750 گرم

 

پیاز سرخكرده 3 قاشق سوپخوری

 

لپه 200گرم

 

روغن به میزان لازم

 

فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

بامیه‌ ریز 500 گرم

 

نمك به مقدار لازم

 

لیموعمانی 4 تا 5 عدد

آشپزباشی

 طرز تهیه خورش بامیه

گوشت را پس از تمیز كردن خرد كنید و همراه با پیاز، لپه و كمی روغن در تابه‌ مناسبی تفت دهید تا آب گوشت كاملاً كشیده شود. زردچوبه، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را اضافه نمائید و 2 دقیقه‌ دیگر آن را تفت دهید.

سپس 4 پیمانه آب رویش بریزید و آن را بپزید. حالا بامیه را طوری تمیز كنید كه ته (كلاهك) آن‌ها باقی بماند. بعد آن را با آب بشوئید و در روغن كمی تفت دهید.

آن‌گاه گوشت كه نیم‌پز شد، بامیه را همراه با نمك و لیموعمانی به گوشت اضافه كنید و بگذارید خورش بپزد و جا بیفتد. خورش را زیاد هم نزنید، زیرا باعث له شدن بامیه می‌شود. حالا خورش را در ظرف مناسبی بكشید و همراه با برنج میل نمائید.

 

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیانواع خورشآموزش خورشطرز تهیه خورشدستور خورشآشپزباشیمواد اولیه خورشخورش بامیه تعداد بازديد: 1520 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است