آشپزباشی
طرز تهیه خورش بامیه
گوشت را پس از تمیز كردن خرد كنید و همراه با پیاز، لپه و كمی روغن در تابه مناسبی تفت دهید تا آب گوشت كاملاً كشیده شود. زردچوبه، فلفل و رب گوجهفرنگی را اضافه نمائید و 2 دقیقه دیگر آن را تفت دهید.
سپس 4 پیمانه آب رویش بریزید و آن را بپزید. حالا بامیه را طوری تمیز كنید كه ته (كلاهك) آنها باقی بماند. بعد آن را با آب بشوئید و در روغن كمی تفت دهید.
آنگاه گوشت كه نیمپز شد، بامیه را همراه با نمك و لیموعمانی به گوشت اضافه كنید و بگذارید خورش بپزد و جا بیفتد. خورش را زیاد هم نزنید، زیرا باعث له شدن بامیه میشود. حالا خورش را در ظرف مناسبی بكشید و همراه با برنج میل نمائید.