آشپزباشی - فاطمه درويش :
روشتهیه
لوبيا را بخيسانيد و بپزيد. آنگاه در قابلمة مناسبي، روغن بريزيد و روي اجاق بگذاريد. سير و پياز را بيفزائيد و تفت دهيد. سپس مرغ را نيز درون قابلمه بريزيد و قدري تفت دهيد. حالا اندكي آب روي مرغ بريزيد و بگذاريد بپزد. در اين ميان، سبزي را در روغن تفت دهيد و آن را همراه با سماق، غوره، آبغوره و نمك درون خورش بريزيد. اكنون لوبيا را نيز به خورش بيفزائيد و خورش را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بپزد و جا بيفتد. اينك خورش را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و در صورت دلخواه، با برنج ميل كنيد.
یادآوری
در صورت دلخواه ميتوانيد ميزان غوره و آبغوره را كم يا زياد كنيد.
خواص سماق
سماق، مزه منحصر به فردی دارد که معمولاً به تند و کمی میوه ای و کمی شبیه لیمو توصیف می شود. و دارای یک مزه متمایز برای غذاها می باشد. در حقیقت تحقیقات اخیر نشان می دهد که سماق
می تواند اثر قدرتمندی روی کنترل قند خون، سلامت قلب، پیش گیری از بیماری ها و حتی تسکین درد داشته باشد.