آشپزباشی - فاطمه درويش :
روشتهیه
در تابة مناسبي روغن بريزيد و روي اجاق بگذاريد. پياز را بيفزائيد و تفت دهيد. آنگاه مرغ را بيفزائيد و تفت دهيد. سپس سبزي را افزوده و 2 دقيقه، تفت دهيد. حالا 2 پيمانه آب، نمك، فلفل، زردچوبه و آلوچه را به مرغ بيفزائيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا مرغ بپزد. اينك تخممرغها را در كاسهاي بشكنيد و با چنگال هم بزنيد و در روغن بريزيد. تخممرغهاي سرخكرده و خرد كرده را نيز درون خورش بريزيد و بگذاريد خورش، جا بيفتد. اكنون خورش را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و با چلو ميل كنيد.