آشپزباشی
طرز تهیه خورش تره
قابلمه مناسبی را روی اجاق قرار دهید. قدری روغن در آن بریزید، پیاز را بیفزائید و سرخ كنید. آنگاه گوشت را اضافه نمائید و تفت دهید. سپس لوبیا و آب را در آن بریزید و بپزید.
حالا در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. تره را در آن تفت دهید و همراه با نمك، ادویه و گرد لیمو به مخلوط گوشت بیفزائید. اكنون صبر كنید تا خورش جا بیفتد. اینك در ظرف مناسبی، خورش را بكشید و اطراف آن را با گوجهفرنگی سرخكرده و سیبزمینی، تزئین كنید و با چلو میل نمائید.