Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

خورش تَره

خورش تَره

shooroshirin3

1 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت پخت خورش تره:

روغن  به میزان لازم

 

پیاز 2 عدد

 

گوشت گوسفند خردكرده  1 كیلوگرم

 

لوبیا سفید خیسانده 500 گرم

 

تره خردكرده 1 كیلوگرم

 

نمك و ادویه به میزان لازم

 

گرد لیمو به میزان لازم

 

گوجه‌فرنگی 3 عدد

 

سیب‌زمینی خلالی و سرخكرده 4 عدد

آشپزباشی

 طرز تهیه خورش تره

قابلمه مناسبی را روی اجاق قرار دهید. قدری روغن در آن بریزید، پیاز را بیفزائید و سرخ كنید. آن‌گاه گوشت را اضافه نمائید و تفت دهید. سپس لوبیا و آب را در آن بریزید و بپزید.

حالا در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. تره را در آن تفت دهید و همراه با نمك، ادویه و گرد لیمو به مخلوط گوشت بیفزائید. اكنون صبر كنید تا خورش جا بیفتد. اینك در ظرف مناسبی، خورش را بكشید و اطراف آن را با گوجه‌فرنگی سرخكرده و سیب‌زمینی، تزئین كنید و با چلو میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیخورشخورش تَرهروش تهیه خورش تَرهمواد لازم خورش تَرهتهیه خورش تَرهخورش با تره تعداد بازديد: 1347 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است