آشپزباشی
طرز تهیه خورش به و آلو:
ابتدا قابلمه مناسبی روی اجاق بگذارید، روغن را در آن بریزید و پیاز را سرخ كنید. آنگاه گوشت را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا رب گوجهفرنگی، فلفل و زردچوبه را اضافه كنید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
اینك آب را بیفزائید و صبر كنید تا گوشت نیمپز شود. اكنون به را قدری در روغن تفت دهید و همراه با آلو و لپه خیسكرده، به خورش اضافه كنید و بگذارید خورش بپزد و جا بیفتد.
در آخر، نمك و آبلیمو را بیفزائید و خورش را پس از چند دقیقه، در ظرف مناسبی برای پذیرائی بكشید.