Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

گراتن مرغ و انبه

گراتن مرغ و انبه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  براى  4 نفر

سیر له کرده 1 حبه

روغن زیتون به میزان لازم

سینه مرغ (مکعبی خرد کرده) 300 گرم

گراماسالا یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

انبه خرد کرده  150 گرم

سس بشامل سه‌چهارم پیمانه

پنیر موزارلا رنده کرده 150 گرم

آشپزباشی - مهرناز آرین

سیر را در روغن زیتون تفت دهید. آن‌گاه مرغ را بیفزائید و تفت دهید. حالا گراماسالا، نمک و انبه را افزوده و با حرارت ملایم دو دقیقه دیگر تفت دهید.

سپس مواد را از روی حرارت برداشته، در ظرف مناسبی قدری سس بریزید.

اینک مخلوط فراهم کرده را روی سس بریزید و با پنیر و باقیمانده سس سطح آن را بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید.

برچسب ها: غذای مللانواع گراتنآشپزباشیگراتن خوشمزهغذای فرانسویانواع گراتن و سوفلهگراتن مرغ و انبهمهرناز آرین تعداد بازديد: 1020 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است