تحریریه ماهنامه آشپزباشی - مرضیه مرشدی
بادمجانها را از درازا به ورقههای نازك ببرید. رویشان نمك بپاشید و 15-20 دقیقه، در صافی نگه دارید. آنگاه بادمجانها را خشك كنید و رویشان روغن زیتون، نمك و فلفل بپاشید و در سینی فر بچینید. سپس سینی را در فر گرم كرده با دمای 200 درجة سانتیگراد بگذارید و بادمجان را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، برشته كنید.
اسفناج، پنیر خامهای، جعفری، پنیر پارمسان، سیر، نمك، فلفل و تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا روی هر ورق بادمجان، 1 قاشق سوپخوری از مایة میانی فراهم كرده بگذارید و آن را رول كنید. آنگاه سس گوجهفرنگی را در ظرف نسوز و مناسبی بریزید و رولهای بادمجان را رویش بچینید. اكنون روی بادمجانها، پنیر موزارلا بپاشید و آن را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید.