آشپزباشی- سرور چاووشی
ابتدا پوست پرتقال را بگیرید و آن را فیله كنید. پوست انبه را هم بگیرید و آن را خرد كنید. آنگاه فیلهی پرتقال و انبه را با یكدیگر مخلوط سازید و شكر را نیز بیفزائید. سپس مخلوط به دست آمده را روی حرارت ملایم بگذارید و صبر كنید تا بجوشد. بعد حرارت را كمی زیاد كنید تا مارمالاد قوام بیاید.
حالا جوهرلیمو را بیفزائید و پس از یك جوش، آن را از روی حرارت بردارید و همچنانكه مارمالاد داغ است، در شیشهی استریل كرده بریزید، درِ آن را ببندید و در جای خنك نگه دارید.