Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

پاستا مديترانه‌ای

پاستا مديترانه‌ای

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

نمك 1 قاشق سوپخورى

روغن زيتون ٢ قاشق سوپخورى

پاستا ١٠٠ گرم

گوجه گيلاسى ١٠٠ گرم

زيتون سياه یک‌دوم پيمانه

فيله مرغ پخته و نوارى خرد کرده ٢٠٠ گرم

رزمارى خشك یک دوم قاشق چايخورى

ليموترش ١عدد

پنير فتا یک سوم پيمانه

آشپزباشی - سرمه جلیلی

قابلمه مناسبی را تا نیمه آب کنیدو روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.

آن‌گاه نمک، روغن زیتون و پاستارا اضافه کنید. و پاستا را 8-10دقیقه بپزید و سپس آبکش نمائید.

اینک تابه مناسبی را روی حرارت اجاق بگذارید. روغن، گوجه‌، زیتون، فیله مرغ و رزماری را در تابه بریزید و قدری تفت دهید.

حالا پاستا را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آبلیمو را اضافه کنید و در ظرف مناسبی بکشید و با پنیر آن را بیارائید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللانواع پاستاغذای مدیترانه ایآشپزباشیسرمه جلیلیغذای آسانپاستا مدیترانه ایپاستا با پنیر و فیله مرغ تعداد بازديد: 947 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است