آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
پاستا را با آبجوش و نمک به مدت 8 دقیقه بجوشانید.
آن گاه آن را در آبکش بریزید و کنار بگذارید.
سپس قارچ را همراه با روغن و آبلیمو با حرارت زیاد تفت دهید.
حالا در ظرف مناسبی پاستا، فیله های مرغ، قارچ، نمک، فلفل، سیر و کره را با هم مخلوط کنید.
خامه را نیز روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
پنیر بلوچیز را به آن بیفزائید و حرارت را خاموش کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
اکنون نیمی از پنیر موزارلا را با پاستا ترکیب کنید و کف ظرف مناسبی را چرب کنید و پاستا را در آن بریزید.
بعد رویش مخلوط خامه و پنیر بلوچیز را بریزید و در آخر باقیماندۀ پنیر موزارلا را بیفزائید و اندکی ریحان رویش بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.