آشپزباشی
اسپاگتی را در آب جوش بریزید، به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شود و بعد آبكشی كنید. حالا، تخممرغها را در كاسه بزرگی خوب بزنید. سپس پنیر پارمسان، جعفری و مقداری نمك و فلفل سیاه به آن بیفزائید. اكنون این مایه را روی اسپاگتی بریزید و هم بزنید.
حالا، نیمی از كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید و مخلوط اسپاگتی را اضافه نمائید، درش را بگذارید و با حرارت ملایم بپزید تا جائی كه زیر فریتاتا برشته و طلائی رنگ شود.
آنگاه آن را در بشقابی سُر دهید و باقیمانده كره را در تابه آب كنید و طرف دیگر فریتاتا را در آن بپزید. اینك، آن را سه گوش (مثلثی) برش بزنید، در ظرف پذیرائی مناسبی قرار دهید و نوشجان كنید.