آشپزباشی - کیان رنجبر
فيلههای مرغ را قدری با استيك كوب بكوبيد. آنگاه به همراه نمك، فلفل قرمز، آويشن و جوز هندی مزهدار كنيد.
حالا فيلهها را گريل كرده يا در تابه مناسب چرب كرده برشته كنيد. سپس نان را برش بزنيد و خمير داخل آن را خارج كنيد.
اينك پنير گودا، فیله مرغ، لبو و جعفري را درون نان قرار دهيد. سپس همبرگرها را در كاغذ آلومينيم بپيچيد و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه حرارت دهيد.
اكنون ساندويچها را برش بزنيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي قرار دهيد.