Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

ساندويچ مرغ تنوری ايتاليایی

ساندويچ مرغ تنوری ايتاليایی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

فیله مرغ 4 عدد

نمك به ميزان لازم

فلفل قرمز  به ميزان لازم

آويشن به ميزان لازم

پودر جوز هندی به ميزان لازم

نان همبرگر 2 عدد بزرگ

پنير ورقه‌ای گودا 4 ورق

لبوی پخته ورقه‌ای خرد كرده 100 گرم

جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوري

آشپزباشی - کیان رنجبر

فيله‌های مرغ را قدری با استيك كوب بكوبيد. آن‌گاه به همراه نمك، فلفل قرمز، آويشن و جوز هندی مزه‌دار كنيد.

حالا فيله‌ها را گريل كرده يا در تابه مناسب چرب كرده برشته كنيد. سپس نان را برش بزنيد و خمير داخل آن را خارج كنيد.

اينك پنير گودا،‌ فیله مرغ، لبو و جعفري را درون نان قرار دهيد. سپس همبرگرها را در كاغذ آلومينيم بپيچيد و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه حرارت دهيد.

اكنون ساندويچ‌ها را برش بزنيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي قرار دهيد.

برچسب ها: آشپزی مللآشپزباشیکیان رنجبرساندویچ ایتالیاییساندویچ مرغ تنوریساندویچ مرغ تنوری ایتالیایی تعداد بازديد: 1539 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است