آشپزباشی- مرضیه مرشدی
ابتدا در ظرف مناسبی، نان باگت را بریزید و رویش قدری آب بپاشید تا نرم شود. آنگاه گوشت، زیتون، پیاز، تخممرغ، نمك، فلفل و پودر سیر را بیفزائید و كاملاً مخلوط كنید. از این مخلوط، هر بار گلولههائی به اندازهی نارنگی بردارید و در دست شكل دهید. بعد آنها را در روغن داغ سرخ كنید.
سپس گوجهفرنگی را تفت دهید و روی كتلتها بچینید. اینك آب نارنج، سس گوجهفرنگی و رب گوجهفرنگی را با هم مخلوط سازید و روی كتلتها بریزید و آن را دوباره به مدت 5 دقیقه روی حرارت بگذارید. حالا كتلت اسپانیائی را در ظرف مناسبی بچینید و از خود پذیرائی نمائید.