آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
نودل را بپزید، در صافی بریزید و كنار بگذارید. آنگاه نیمی از روغن را در تابه گودی – (WOK)- بریزید و روی حرارت بگذارید. سپس فیلههای مرغ را در آن سرخ كنید و گرم نگه دارید.
حالا باقیمانده روغن را در همان تابه بریزید و سیر، زنجفیل و فلفل را در آن تفت دهید. اینك شیره خرما و آب را رویش بریزید و بگذارید مایه كاراملیزه شود.
اكنون فیلهها را به این مخلوط بیفزائید و خوب هم بزنید و آنگاه نودل، مخلوط سه سس و آبلیمو را اضافه كنید و خوراك را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برگ گشنیز بیارائید و میل كنید.
یادآوری 1: فلفل چیلی به فلفلهای قرمزرنگ تند گفته میشود.
یادآوری2: میتوانید سس صدف و سس ماهی را از سوپر ماركتهای بزرگ و به همین نام تهیه كنید.
یادآوری3: برای تهیه عصاره تمر هندی؛ تمر هندی را 30 دقیقه در آب جوش بخیسانید و سپس آن را از صافی رد كنید تا عصاره آن خارج شود.