Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:13

گوجه‌فرنگی كبابی با پاستا و ریحان

گوجه‌فرنگی كبابی با پاستا و ریحان

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گوجه‌فرنگی 12 عدد كوچك

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

 

سیر له‌كرده 3 حبه

 

پنیر پارمسان رنده‌كرده 20 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

 

روغن زیتون 80 میلی‌‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

سركه بالزامیك  1 قاشق سوپخوری

 

ریحان خردكرده 150 گرم

 

ژامبون گوشت رشته‌ای خردكرده 80 گرم

 

پاستا‌ تالیاتلی 375 گرم

آشپزباشی – مرضیه مرشدی

 

ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را از وسط به دو نیم كنید. حالا آن‌ها را به سیخ بكشید. سپس رویش نمك، شكر و فلفل بپاشید و در فر آن‌ها را كبابی كنید.

آن‌گاه سیر، پنیر، روغن، سركه و ریحان را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا مواد پوره‌ شود. ژامبون‌ها را نیز در كمی روغن تفت دهید تا ترد شود.

سپس آن‌ها را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. اكنون در قابلمه مناسبی پاستا را با آب و نمك بپزید و آبكش كنید. حالا پاستا را با ژامبون و سس فراهم‌كرده مخلوط كنید.

پاستای آماده را در ظرف مخصوص پذیرائی بكشید و روی آن را با گوجه‌فرنگی كبابی بیارائید.

یادآوری: می‌توانید برای تزئین از 50 گرم خلال بادام برشته كرده نیز استفاده نمائید.

 

برچسب ها: پاستاآموزش پاستاانواع پاستاطرز تهیه پاستاگوجه‌فرنگی كبابیپاستا باریحانپاستا با گوجه تعداد بازديد: 1231 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است