تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری
سیبزمینیها را بپزید، مكعبی خرد كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه كرفس، پیاز، فلفل دلمهای و جعفری را هم به سیبزمینی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس خامه، سس فرانسوی، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
حالا سس فراهم كرده را روی سالاد بریزید و هم بزنید. اكنون سالاد را در ظرف مناسب و نسوزی بریزید و ژامبون و تخممرغها را به آن بیفزائید. اینك پنیر را روی سالاد بپاشید و آن را زیر گریل فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
یادآوری: برای تهیه سس فرانسوی، 3 قاشق سوپخوری سركه سفید، 3 قاشق سوپخوری شكر، یكچهارم پیمانه سس گوجهفرنگی، یكچهارم پیمانه روغن زیتون، یك قاشق چایخوری پودر سیر و قدری نمك و فلفل را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.