آشپزباشی- مرضیه فولادی
ابتدا فیلهها را از طول به چهار قسمت و از پهنا نیز به چهار قسمت تقسیم كنید.
سپس فیلهها را در كاسهی مناسبی با نمك، زعفران، آبلیمو و پوست لیموی رندهكرده مخلوط سازید و به مدت یك ساعت در یخچال بگذارید تا مزهدار شود.
حالا فیلهها را در صافی بریزید. سپس تكههای فیله را در آرد بغلتانید و در سینی بچینید.
در ظرف گود و مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. فیلهها را در خمیر فرو برید و سرخ كنید.
بعد در صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
روش تهیهی خمیر بنیه
ابتدا مواد خشك را الك كنید و در كاسهی مناسب بریزید.
سپس آب را آرام آرام بیفزائید و با مفتول دستی هم بزنید تا خمیر، صاف و یكدست شود و در صورت لزوم از صافی رد كنید.
سپس نمك و زعفران را اضافه كنید. این مایه، دستكم نیم ساعت باید كنار بماند، اگر بیشتر هم بماند اشكالی ندارد.