Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

بنیه فيله بوقلمون

بنیه فيله بوقلمون

shooroshirin5

0 0

آسان

3 نفر

مواد مورد نیاز

فیله‌ی بوقلمون 4 عدد

 

نمك به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده كمی

 

آبلیمو 4 قاشق چایخوری

 

پوست لیموی‌ رنده‌كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آرد به میزان لازم

 

روغن سرخ‌كردنی به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی خمیر بنیه

 

آرد 100 گرم

 

 آرد برنج 50 گرم

 

نشاسته‌ی گندم یك‌سوم پیمانه

 

بیكینگ پودر 1 قاشق سوپخوری سرصاف

 

آب به میزان لازم

 

نمك به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی- مرضیه فولادی

 

ابتدا فیله‌ها را از طول به چهار قسمت و از پهنا نیز به چهار قسمت تقسیم كنید.

سپس فیله‌ها را در كاسه‌ی مناسبی با نمك، زعفران، آبلیمو و پوست لیموی رنده‌كرده مخلوط سازید و به مدت یك ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود.

حالا فیله‌ها را در صافی بریزید. سپس تكه‌‌های فیله را در آرد بغلتانید و در سینی بچینید.

در ظرف گود و مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. فیله‌ها را در خمیر فرو برید و سرخ كنید.

بعد در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

روش تهیه‌ی خمیر بنیه

ابتدا مواد خشك را الك كنید و در كاسه‌ی مناسب بریزید.

سپس آب را آرام آرام بیفزائید و با مفتول دستی هم بزنید تا خمیر، صاف و یكدست شود و در صورت لزوم از صافی رد كنید.

سپس نمك و زعفران را اضافه كنید. این مایه، دست‌‌‌كم نیم ساعت باید كنار بماند، اگر بیشتر هم بماند اشكالی ندارد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با بوقلمونخمیر بنیهآشپزباشیآشپزی با ماکیانبنیه فيله بوقلموندستور بنیه تعداد بازديد: 1925 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است