آشپزباشی- افسانه ظروفی
زردههای تخممرغ را با نمك و آب جوش مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا رنگ زردهها روشن شود و حجم آن دو برابر شود.
سپس سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. اكنون به آرامی زردهها و سفیدهها را با هم مخلوط كنید و آرد و كره را بیفزائید.
دقت كنید حجم مایه از بین نرود. حدود 4 قاشق بزرگ از مایه را در كاسه كوچكی بریزید و رنگ سبز را به آن بیفزائید.
اكنون داخل صفحه ریلیفمت را با مایه سبزرنگ بپوشانید، به طوری كه حفرههای داخل آن كاملا از مایه سبز رنگ پر شود.
سپس مایه ساده را روی آن پهن كنید و ریلیفمت را روی پنجره داخل فر قرار دهید و در فر گرم شده با دمای 250 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید.
پس از اینكه از فر خارج كردید، برای جلوگیری از خشك شدن نان، یك سینی روی آن قرار دهید و پس از خنك شدن نان را روی كاغذ روغنی برگردانید و روی قسمت ساده را با مواد میانی بپوشانید.
اكنون رولت را بپیچید و داخل كاغذ روغنی قرار دهید و قبل از برش، حداقل 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
روش تهیه مواد میانی
پنیر خامهای و كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس همزن را خاموش كنید و جعفری و گردو را به آن بیفزائید.