آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گل کلم و براکلی را بخارپز کنید. آنگاه سس سفید را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا گرم شود.
حالا زرده و سفیده را از هم جدا کنید و زردهها را یکی یکی به سس اضافه کنید و پیوسته هم بزنید.
اینک سس را از روی حرارت برداشته، نمک، فلفل، براکلی، گل کلم، قارچ و دوسوم از پنیر را افزوده و مخلوط کنید.
اکنون 5 عدد سفیده تخممرغ را در ظرف مناسبی با همزن بزنید تا پوک و سبک شود.
حالا به آرامی با مخلوط فراهم کرده ترکیب کنید و در کاسههای تک نفره یا ظرف بزرگ سوفلهخوری ریخته و رویش باقیمانده پنیر را بریزید.
و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 30-45 دقیقه به روش بنماری بپزید تا سطح آن طلایی شود.
یادآوری: سوفله باید دقیقا همزمان با پذیرائی از فر خارج شوند تا پف آن باقی بماند.