آشپزباشی- معصومه عیوضی
لوبیاسفید را از شب قبل بخیسانید و بپزید. پیازچهها را خرد كنید و در كمی روغن تفت دهید و زردچوبه را بیفزائید.
فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را نیز خردكنید و به پیازچهها اضافه نمائید. نمك و زنجفیل و جعفری خردكرده را همراه با سیب زمینیهای از قبل پخته و خردكرده به مواد بیفزائید.
اكنون درِ ظرف را بگذارید تا آب گوجهفرنگی خوب غلیظ شود و به روغن بیفتد. سپس لوبیای پخته را همراه با آب لیموترش اضافهنمائید. در آخر كه اجاق را خاموش كردید و املت اندكی خنك شد، خامه را بیفزائید و از خود پذیرائی نمائید.