آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
در قابلمه مناسبی آب و نمک بریزید و روی اجاق آب را بجوشانید. آنگاه پاستا را بیفزائید تا پاستا بپزد و کمی نرم شود. حالا در قابلمه مناسب دیگری آب و نمک بریزید و روی اجاق بجوشانید.
سپس براکلی را که به صورت گلچههای کوچک خرد کردهاید در آن بریزید و 5 دقیقه براکلی را بپزید و آبکشی کنید. اینک روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و گوشت را همراه با پیاز در روغن تفت دهید تا گوشت نرم شود.
سپس در کاسه مناسبی پاستا، براکلی، نخودفرنگی، تخممرغ همزده، پنیر چدار و گوشت را مخلوط کنید. حالا ظرف نسوز مناسبی را چرب کنید و مواد فراهم کرده را در آن بریزید، سطح آن را صاف کنید و رویش پنیر موزارلا بپاشید.
اکنون ظرف پاستا و گوشت را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد 25 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلائی رنگ شود.