Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

دلمه قالبی برگ مو با بوقلمون

دلمه قالبی برگ مو با بوقلمون

shooroshirin5

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

كره 75 گرم

 

برگ مو 16 تا 20 عدد

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد متوسط

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

فیله‌ی بوقلمون حبه‌ای‌ خردكرده 350 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

فلفل سفید یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زعفران حل‌كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پنیر گودا رنده‌كرده  200 گرم

 

بلغور 100 گرم

 

برنج نیم پز كرده 50 گرم

 

سبزی (گشنیز، ترخون و شوید) خردكرده 500 گرم

 

خامه 50 گرم

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 3 عدد

 

مواد لازم جهت تهیه‌ی سس دلمه

 

كره 50 گرم

 

آرد 50 گرم

 

قرص عصاره‌ی مرغ 1 عدد

 

آب 1 پیمانه

 

شیر یك‌دوم پیمانه

 

شوید خردكرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مرضیه فولادی

 

كره، را آب كنید و به‌وسیله‌ی قلم‌مو كف و دیواره‌های 8 تا 10 عدد پیاله كوچك را چرب كنید. داخل پیاله‌ها را با برگ مو بپوشانید، به طوری كه برگ‌ها از دیواره‌ی پیاله‌ها كمی بیرون بیاید.

اگر برگ‌ها خیلی بزرگ نبودند، از 2 برگ استفاده كنید. پیاز را با باقیمانده‌ی كره تفت دهید تا سبك شود. سپس سیر را بیفزائید و پس از آن، فیله‌ی بوقلمون را بریزید و تفت دهید.

نمك، فلفل، زعفران و پنیر را نیز بیفزائید و همه‌ی مواد را مخلوط كنید و كنار بگذارید. حالا بلغور را- كه از قبل در آب گرم خیسانده‌اید- در صافی بریزید، آبكش‌كنید و همراه با برنج، سبزی و خامه را به مخلوط بیفزائید.

در این مرحله، سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید و با تمامی مواد آرام مخلوط سازید. داخل پیاله‌ها را از این مخلوط پر كنید.

لبه‌ی برگ‌ها را روی مواد بكشید و رویش را با فویل بپوشانید. پیاله‌ها در ظرف مناسبی- كه آب گرم ریخته‌اید- قرار دهید و دلمه را در فر(تاون) گرم‌كرده، با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 45 دقیقه بپزید. دلمه را همراه با سس میل كنید.

روش تهیه‌ی‌ سس

كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آرد را اضافه كنید و تفت دهید. سپس قرص عصاره‌ی مرغ را در آب و شیر حل كنید و آرام آرام به آرد اضافه نمائید و با مفتول دستی هم بزنید تا سس غلیظ شود.

حالا شعله را خاموش كنید و شوید را به سس بیفزائید.

یادآوری: می‌توانید به جای شیر در مواد لازم سس؛ از آب مرغ استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش دلمهانواع دلمهدلمه برگ موآشپزباشیآشپزی با ماکیاندلمه بوقلمون تعداد بازديد: 1925 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است