آشپزباشی – مریم امیری
اسپاگتی را در آبجوش دارای نمك و روغن بجوشانید تا بپزد و نرم شود و بعد در صافی بریزید. آنگاه میگو را به مدت تقریبی 2 ساعت در مخلوط پیاز، سیر، نمك، فلفل و روغن زیتون بخوابانید.
سپس در قابلمه مناسبی، آب بریزید و سركه را به آن بیفزائید و میگو را در آن بپزید. میگو را در صافی بریزید و كنار بگذارید. اكنون قارچ را در كره تفت دهید، آرد را بیفزائید و قدری هم بزنید و آب گوشت را بتدریج بیفزائید و مخلوط كنید تا سس غلیظی حاصل شود.
نمك و فلفل را به سس اضافه كنید و اسپاگتی را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اینك اسپاگتی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با میگو و گشنیز بیارائید.