Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

املت سیب‌زمینی و فلفل

املت سیب‌زمینی و فلفل

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 سیب زمینی پوست گرفته 2 عدد

 

کره 60 گرم

 

سوسیس خرد کرده 2 عدد

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

نخود فرنگی پخته 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد کرده 2 عدد

 

فیله گوجه فرنگی خرد کرده 8 عدد

 

جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 4 عدد

 

خامه صبحانه 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مریم نویدی زاده

 

سیب‌زمینی‌ها را 4 دقیقه در قابلمه حاوی آب جوش بپزید و خرد کنید. آن‌گاه کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سیب‌زمینی و سوسیس را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.

حالا نمک، فلفل، نخود‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را افزوده و 5 دقیقه تفت دهید. اکنون جعفری را نیز بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط فراهم کرده را در ظرف نسوز مناسبی بریزید و تخم‌مرغ‌ها را رویش بشکنید و خامه را به آن بیفزائید.

اینک خوراک را به مدت تقریبی 6 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. در صورت دلخواه می‌توانید قبل از پذیرائی، روی نیمرو‌ها فلفل قرمز بپاشید.     

 

برچسب ها: انواع املتاملت سبزیجاتاملت سیب‌زمینی و فلفلاملت فلفلیاملت سیب زمینی تعداد بازديد: 1426 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است