گروه آشپزی
آرد و نمك را در ظرف مناسبی بریزید، مایه خمیر را بیفزائید و مخلوط كنید و در مركز آرد حفرهای ایجاد نمائید. آنگاه تخممرغ و شیر را در این حفره بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید.
خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید، رویش را بپوشانید و دستكم یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. در این میان اسفناج و سیر را در روغن تفت دهید و با پنیر، نمك و فلفل مخلوط كنید.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید و به 10 قسمت مساوی تقسیم كنید. حالا هر تكه از خمیر را به شكل دایره درآورید و یك قاشق سوپخوری از مخلوط پنیر و اسفناج در وسط خمیر بگذارید.
اطراف خمیر را با آب مرطوب و جمع كنید تا به شكل توپ در آید و آنها را با فاصله در سینی چربكرده قرار دهید. روی خمیر را بپوشانید و مدت 15 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.
اكنون به میزان كافی روغن در ظرفی مناسب بریزید و روی اجاق داغ كنید. دوناتها را در روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند و بعد روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود. اینك دونات اسفناج را در ظرف زیبائی بچینید و با تزئین دلخواه میل كنید.