روشتهیه
آرد را الک کرده، تخم مرغ، آب، روغن، سرکه، نمک و بيکینگپودر را با آن مخلوط کنید. از خمیر چند تکه جدا کرده روي آن را پوشانده، بگذاريد در دماي محيط نيم ساعت بماند. برای داخل بورک تمام مواد آن را با هم مخلوط كنيد. خمیر را به اندازه يک نعلبکی پهن کرده وسط آن از مواد گوشتی ريخته، کنار خمیر را روی آن ببندید. روغن را داغ کرده دو طرف بورک را سرخ کنید. سپس روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
نکته:
چي به زبان تركي به معناي نپخته ميباشد