تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. بلغور را همراه با 120 میلیلیتر (یكدوم پیمانه) آب جوش در كاسه مناسبی بریزید و 5-10 دقیقه، بخیسانید.
آنگاه 2 قاشق سوپخوری از كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید.
سپس پیاز و ماهی را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شوند. حالا قیسی، بادام و بلغور را بیفزائید و اندكی تفت دهید.
اكنون تابه را از روی حرارت بردارید و دارچین، ادویه ماهی، خامه، پیازچه، جعفری، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید.
اینك خمیرهای فیلو را به قطر 25 سانتیمتر ببرید، باقیمانده كره را آب كنید و روی خمیرها بمالید.
سپس سه لایه از خمیرهای فیلو را در قالب پای (دیواره از كف جدا) به قطر 25 سانتیمتر بگذارید و مخلوط فراهمكرده ماهی را رویش بریزید.
آنگاه باقیمانده خمیرها را روی این مایه بگذارید و روی آخرین لایه خمیر نیز، كره بمالید. اضافیهای خمیر فیلو را به شكل زیبائی جمع كنید و روی پای بچینید و كره بمالید.
حال پای را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیكه رویش طلائی رنگ شود، بپزید.