آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
زرده تخممرغها، سفیده تخممرغها، روغن مایع، شیر و نمك را در كاسه مناسب و جاداری بریزید و مخلوط كنید. آنگاه آرد را كمكم بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد!
خمیر را روی سطح آرد پاشیده اندكی ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود. اكنون آن را در كیسه نایلونی بگذارید و 15 دقیقه، استراحت دهید.
اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و كوفتهریزهها را با فاصله روی نیمی از خمیر بچینید و نیمه دیگر خمیر را روی كوفتهریزهها برگردانید.
سپس با قالب مخصوص راویولی خمیر را ببرید به گونهای كه كوفتهریزه در وسط خمیر قرار گیرد. اكنون توپها را در روغن داغ سرخ كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و با سس گوجهفرنگی میل كنید.
روش تهیه كوفته ریزه: گوشت چرخكرده، پیاز، نمك، فلفل، زردچوبه و زیره را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید آنگاه جعفری را بیفزائید و اندكی ورز دهید.
حالا در تابه مناسبی 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مایه گوشت بردارید و به شكل توپ درآورید و در روغن تفت دهید تا بپزد و قدری برشته شود.