Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

خوراك گوجه‌فرنگی و مرغ

خوراك گوجه‌فرنگی و مرغ

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

ران مرغ 8 عدد درشت

 

سس گوجه‌فرنگی مخصوص 350 گرم

 

قارچ 300 گرم

 

پنیر پارمسان رنده كرده 30 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

 

ریحان ریز خرد كرده 4 قاشق سوپخوری

 

آب مرغ 350 میلی‌لیتر

 

سیب‌زمینی اسلامبولی 500 گرم

 

روغن زیتون 40 میلی‌لیتر

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. آن‌گاه قدری روغن مخصوص سرخ كردنی، در تابه بریزید و ران‌های مرغ را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.

 حالا مرغ را همراه با سس گوجه‌فرنگی مخصوص، قارچ، پنیر پارمسان و نیمی از ریحان، در ظرف نسوز بریزید و آب مرغ را به آن بیفزائید. سپس خوراك را به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر بپزید.

 در این میان سیب‌زمینی‌ها را بپزید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.

حالا خوراك مرغ را به سیب‌زمینی بیفزائید و باقیمانده‌ ریحان و روغن زیتون را رویش بریزید.

یادآوری: برای تهیه‌ سس گوجه‌فرنگی مخصوص، 350 گرم گوجه‌فرنگی مینیاتوری را پوره و صاف كنید. آن‌گاه پوره‌ به دست آمده را در ظرف مناسبی بریزید و 15-20 دقیقه، روی حرارت بجوشانید.

سپس آن را از روی اجاق بردارید و 2 قاشق سوپخوری پنیر پارمسان را همراه با 2 قاشق سوپخوری ریحان خرد كرده به سس بیفزائید.

 

برچسب ها: خوراک مرغانواع خوراکخوراکخوراك گوجه‌فرنگی و مرغطرز تهیه خوراک مرغخوراک گوجه فرنگیمواد لازم برای خوراک تعداد بازديد: 1524 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است