تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. آنگاه قدری روغن مخصوص سرخ كردنی، در تابه بریزید و رانهای مرغ را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.
حالا مرغ را همراه با سس گوجهفرنگی مخصوص، قارچ، پنیر پارمسان و نیمی از ریحان، در ظرف نسوز بریزید و آب مرغ را به آن بیفزائید. سپس خوراك را به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر بپزید.
در این میان سیبزمینیها را بپزید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.
حالا خوراك مرغ را به سیبزمینی بیفزائید و باقیمانده ریحان و روغن زیتون را رویش بریزید.
یادآوری: برای تهیه سس گوجهفرنگی مخصوص، 350 گرم گوجهفرنگی مینیاتوری را پوره و صاف كنید. آنگاه پوره به دست آمده را در ظرف مناسبی بریزید و 15-20 دقیقه، روی حرارت بجوشانید.
سپس آن را از روی اجاق بردارید و 2 قاشق سوپخوری پنیر پارمسان را همراه با 2 قاشق سوپخوری ریحان خرد كرده به سس بیفزائید.