Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

پیراشکی گل رز

پیراشکی گل رز

shooroshirin6

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 500 گرم

 

پودر مایه خمیر 7 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)

 

شکر 1 قاشق سوپخوری

 

آب یا شیر ولرم 200 میلی لیتر

 

زرده تخم مرغ 2 عدد

 

نمک 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی:

 

اسفناج 500 گرم

 

ژامبون خرد کرده 3 ورق

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

پنیر موزارلای رنده کرده 100 گرم

 

مواد لازم رویه:

 

خامه صبحانه 1 قاشق سوپخوری

 

زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری

 

زرده تخم مرغ 1 عدد

 

کنجد 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

آرد را در ظرف مناسبی بریزید و در وسط آن حفره‌ای ایجاد کنید. آن‌گاه مایه‌خمیر را همراه با شکر و یک چهارم پیمانه از آب در کاسه کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و ده دقیقه کنار بگذارید تا حباب‌هائی روی آن ایجاد شود.

سپس زرده تخم‌مرغ‌ها، مایه‌خمیر، باقیمانده آب و نمک را درون آرد بریزید و خمیر به‌دست آمده را ورز دهید تا صاف و یکدست شود. حالا روی خمیر را بپوشانید و 20 دقیقه، در جای گرم استراحت دهید تا حجمش دوبرابر شود.

اینک اسفناج را بخارپز کنید و آبش را کاملا بگیرید. سپس آن را ریز خرد کنید و همراه با ژامبون در تابه بریزید و در روغن تفت دهید. حال پنیر را بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید.

اکنون خمیر را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و هر تکه را به ضخامت نیم سانتیمتر و قطر ده سانتیمتر باز کنید.آن‌گاه روی خمیر چهار برش ایجاد کنید و یک قاشق سوپخوری از مایه میانی وسط آن بگذارید.

آن‌گاه گوشه‌های برش خورده خمیر را جمع کنید و به شکل گل رز ببندید. روی خمیر‌ها مخلوط خامه، زعفران و زرده تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید.

سپس پیراشکی را در سینی چربکرده بچینید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پیراشکی بپزد و طلائی رنگ شود.

اکنون پیراشکی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

 

 

برچسب ها: روش تهیه پیراشکیآموزش پیراشکیانواع پیراشکیپیراشکی گل رزپیراشکی به شکل گل تعداد بازديد: 1793 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است