ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برنج را بخيسانيد، بپزيد و آبكش كنيد. آنگاه ميگو، نمك، فلفل، سير، پودر تندوری و زعفران را مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. حالا قدری روغن در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد، پياز را در آن تفت دهيد تا طلایی شود. چ
سپس فلفل دلمهایها را بيفزائيد و يك دقيقه ديگر آن را تفت دهيد. اينك ذرت را با آن مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. حالا ميگوهای مزهدار كرده را در روغن تفت دهيد و با مخلوط فراهم كرده تركيب كنيد. سپس با برنج دم كشيده مخلوط كرده و در ظرف مناسبی بكشيد.