آشپزباشی- مرضیه فولادی
ابتدا بادمجانها را به صورت راهراه پوست بگیرید و ورقهكنید، نمك بزنید و خشك نمائید. اكنون در تابهای چدنی كمی روغن بریزید و بادمجانها را به طور یكنواخت در آن سرخ كنید.
اواسط كار، اگر چربی ماهیتابه كم شد، باز هم كمی روغن بریزد،بهگونهای كه بادمجانها خیلی پُرروغن و سنگین نشوند.
حالا قارچها را پس از شستن، با آبلیمو، نمك و كمی كره (25 گرم) تفت دهید و كنار بگذارید. در این مرحله، ابتدا نیمی از كرهی باقیمانده را روی حرارت گرم كنید و پیاز و زنجفیل را در آن كمی تفت دهید.
كرفس و فلفلدلمهایها را نیز بیفزائید و 2 دقیقهی دیگر تفت دادن را ادامه دهید. اینك بوقلمون، نمك، فلفل، زردچوبه و كمی زعفران را اضافه نمائید و كاملاً هم بزنید.
حالا 1 پیمانه از آب گوجهفرنگی را بیفزائید و مخلوط كنید و درِ ظرف را بگذارید تا خوراك كاملاً جا بیفتد.
در پایان، نانهای تستشده (برشتی) را نیز بیفزائید. حال در ظرف نسوزی، باقیماندهی كرهی آب كرده را بریزید، بقیهی آب گوجهفرنگی، جعفری، نمك و زعفران را مخلوط سازید و 2-3 دقیقه بجوشانید.
آنگاه یك ردیف ورقهی بادمجان كف ظرف بچینید. روی هر لایه، ورقههای قارچ را قرار دهید.
یك ورقه پنیر و بعد مقداری از مخلوط گوشتی روی آن بگذارید، سپس یك ورق پنیر و دوباره یك ورقه بادمجان حالا روی بادمجانها كمی سس گوجه فرنگی بدهید و یك ورقهی دیگر پنیر بگذارید.
اكنون در فر(تاون) گرمشده با دمای 220 درجهی سانتیگراد، آن را به مدت 15-20 دقیقه قرار دهید تا پنیر برشته شود. این خوراك را، با نان یا پلو میل كنید.