تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
روی فیلههای مرغ نمك دریا بپاشید و در ظرف مناسبی قرار دهید. روی ظرف را بپوشانید و در یخچال نگه دارید. حالا سیبزمینی را بپزید و پوره كنید.
فیلههای مرغ را نیز بپزید و همراه با سیر در دستگاه غذاساز پوره كنید.
آنگاه پورهی سیبزمینی را با پورهی مرغ مخلوط كنید و خامه، نمك و قدری روغن زیتون به آن بیفزائید و هم بزنید تا مایه یكدستی حاصل شود.
سپس پیازچه را به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون سر فلفلها را بردارید، دانههایش را درآورید و داخلشان را با پورهی فراهم كرده، پر كنید و در یخچال قرار دهید.
هنگام مصرف فلفلهای پر كرده را با چاقوی تیزی، به عرض تقریبی یك سانتیمتر ببرید و در صورت دلخواه رویشان پودر كاری بپاشید.
اینك رولهای فلفل را در ظرف مناسب و دردار بچینید و در سبد پیكنیك بگذارید.