آشپزباشی - مریم عکاف
پیاز، ریحان، جعفری، نیمی از رب گوجه فرنگی، رب فلفل، نمک، فلفل و فلفل قرمز را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه گوشت و بلغوری که از قبل خیساندهاید را بیفزائید و ورز دهید.
حالا 3 قاشق سوپخوری روغن در قابلمه مناسبی بریزید باقیمانده رب را اضافه کنید و تفت دهید.
سپس آب را افزوده و صبر کنید تا بجوش آید. اینک هر بار قدری از مایه کوفته را برداشته در دست گرد کنید و فرم دهید.
سپس در سس آماده بریزید و به مدت 40 دقیقه کوفتهها را بپزید.