آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه فلفل و سیر را بیفزائید و 30 ثانیه تفت دهید.
حالا بلغور را که از شب قبل خیساندهاید را در صافی بریزید، مواد را به همراه پیاز داغ به تابه اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
سپس رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل را افزوده و قدری تفت دهید. اینک آب را اضافه کنید و اجازه دهید بلغور بپزد و مثل کته دم کنید.
سپس روغن را در تابهای دیگر بریزید، سیر و فیلههای مرغ را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید.
حالا فلفل سبز، پیاز داغ،فیله گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، زعفران، نمک و فلفل را بیفزائید و ترکیب کنید.
اکنون بلغور را در کاسه مناسبی بریزید، قدری بفشارید و در ظرف مناسبی برگردانید.
اطراف آن را با مخلوط مرغ فراهم کرده بیارائید.