Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

بلغور پلو  با مرغ

بلغور پلو  با مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 – 8 نفر

روغن مایع یک‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

فلفل سبز ریز خرد کرده 2 عدد

سیر له کرده 2 حبه

بلغور 1 پیمانه (150 گرم)

پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

آب 2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

مواد لازم برای تهیه مرغ

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

سیر له کرده 2 حبه

فیله مرغ خرد کرده 500 گرم

فلفل سبز ریز خرد کرده 2 عدد

پیاز داغ  2 قاشق سوپخوری

فیله گوجه‌فرنگی خرد کرده 1 پیمانه

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز خلالی خرد کرده یک و نیم پیمانه

زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه فلفل و سیر را بیفزائید و 30 ثانیه تفت دهید.

حالا بلغور را که از شب قبل خیسانده‌اید را در صافی بریزید، مواد را به همراه پیاز داغ به تابه اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.

سپس رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را افزوده و قدری تفت دهید. اینک آب را اضافه کنید و اجازه دهید بلغور بپزد و مثل کته دم کنید.

سپس روغن را در تابه‌ای دیگر بریزید، سیر و فیله‌های مرغ را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید.

حالا فلفل سبز، پیاز داغ،‌فیله گوجه‌فرنگی،‌ فلفل دلمه‌ای، زعفران، نمک و فلفل را بیفزائید و ترکیب کنید.

اکنون بلغور را در کاسه مناسبی بریزید، قدری بفشارید و در ظرف مناسبی برگردانید.

اطراف آن را با مخلوط مرغ فراهم کرده بیارائید.

برچسب ها: مرغآشپزباشیشور و شیرینبلغور پلو  با مرغپلو با مزغ تعداد بازديد: 1573 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است