Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

تَجین مرغ و زیتون

تَجین مرغ و زیتون

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 -6  نفر

سیر 2 حبه

ترشی لیمو  1 عدد

پیاز خرد کرده 2 عدد

پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری

پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری

گشنیز خرد کرده  2 قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده   2 قاشق سوپخوری

برگ بو  2 عدد

زعفران دم کرده  1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون  125 میلی‌لیتر

مرغ 1 عدد

گوجه فرنگی خرد کرده  1عدد

سیب‌زمینی خرد کرده  2 عدد

پیاز حلقه‌ای خرد کرده  1عدد

زیتون بی‌هسته  150گرم

آب  250 میلی‌لیتر

آشپزباشی - فاطمه درویش

سیر، نیمی از ترشی لیمو، پیاز، پودر پاپریکا، پودر زیره ، گشنیز، جعفری، برگ بو و زعفران را با هم مخلوط کنید.

آنگاه در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس روغن زیتون را به آن بیفزایید و نیمی از آن را کنار بگذارید.

حالا نیمی از مواد را روی تمامی مرغ‌های تکه کرده بمالید و به مدت 2 ساعت یا یک شبانه‌روز استراحت دهید.

سپس گوجه فرنگی را با کمی از مواد خوابانده مخلوط کنید و ته ظرف یا قابلمه بریزید.

این‌بار تکه‌های مرغ را روی مواد بریزید و سیب‌زمینی‌هایی را که به مایه خوابانده آغشته کرده‌اید روی مرغ‌ها بریزید و روی آن را با پیاز حلقه‌ای و زیتون بپوشانید.

حالا مابقی مایه خوابانده را با آب و مابقی ترشی لیمو مخلوط کنید و روی مرغ‌ها بریزید درب قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم آنها را بپزید.

برچسب ها: خوراک مرغآشپزباشیفاطمه درویشغذا با گوشت مرغغذا با زیتونتجین مرغ و زیتونخوراک خوشمزهخوراک خوشمزه با گوشت مرغ تعداد بازديد: 1448 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است