آشپزباشی - فاطمه درویش
سیر، نیمی از ترشی لیمو، پیاز، پودر پاپریکا، پودر زیره ، گشنیز، جعفری، برگ بو و زعفران را با هم مخلوط کنید.
آنگاه در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس روغن زیتون را به آن بیفزایید و نیمی از آن را کنار بگذارید.
حالا نیمی از مواد را روی تمامی مرغهای تکه کرده بمالید و به مدت 2 ساعت یا یک شبانهروز استراحت دهید.
سپس گوجه فرنگی را با کمی از مواد خوابانده مخلوط کنید و ته ظرف یا قابلمه بریزید.
اینبار تکههای مرغ را روی مواد بریزید و سیبزمینیهایی را که به مایه خوابانده آغشته کردهاید روی مرغها بریزید و روی آن را با پیاز حلقهای و زیتون بپوشانید.
حالا مابقی مایه خوابانده را با آب و مابقی ترشی لیمو مخلوط کنید و روی مرغها بریزید درب قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم آنها را بپزید.